Al patrulea curs gratuit al Şcolii de Arte Cluj, chitară electrică şi bass

May 23, 2018
585 Views

Şcoala Populară de Arte Cluj, instituţie de cultură aflată în subordinea Consiliului Judeţean Cluj organizează, în perioada 29 – 31 mai a.c., la sediul de pe str. Fabricii de Zahăr nr. 51, cel de-al patrulea curs gratuit, din totalul de nouă preconizate.
După primele trei cursuri gratuite – de iniţiere în pian, acordeon, orgă electronică, design vestimentar şi decoraţiuni interioare, urmează cel de chitară electrică şi chitară bass, susţinut de Rareş Suciu, coordonatorul şi instructorul clasei de chitară electrică a instituţiei. Cursul se va desfăşura după următorul orar: marţi, 29 mai: între orele 12.00 – 14.00, miercuri, 30 mai între orele 12.00 – 14.00 şi joi, 31 mai – între orele 12.00 – 14.00.
Scopul cursului oferit de către instituţia de cultură clujeană este, ca la final, participanţii să realizeze dacă dragostea şi înclinaţia lor către artă sunt îndeajuns de puternice pentru a putea fi fructificate în mod organizat, începând cu toamna anului 2018, în cadrul cursurilor omologate ale instituţiei. 
Rareş Suciu desfăşoară o activitate în domeniul spectacolelor muzicale de peste 30 de ani, colaborând cu numeroşi mari artişti ai scenei româneşti, precum: Costi Cămărăşan – membru fondator al trupei „Compact”; Florin Ştefan – „Semnal M”; solişti vocali precum Magda Puskas sau trupa „Totuşi”, a lui Andrei Păunescu. La Şcoala de Arte a venit în anul 2012, ca profesor de chitară electrică, iar în 2013 a preluat formaţia de muzică uşoară a şcolii, „Recovered”, 2015 fiind anul în care a început să se ocupe şi de cooordonarea formaţiilor „Clusium” şi „Napoca”. Acum Rareş Suciu, în calitate de coordonator al celor trei formaţii asigură acompaniamentul cursanţilor claselor de canto muzică uşoară pe parcursul concertelor pe care instituţia le organizează la sediul său de pe str. Fabricii nr. 51, în Sala „Şantier” sau în alte locaţii din ţară.
Menţionăm faptul că, înscrierile la acest curs pot fi făcute pe adresa de e-mail a Şcolii de Arte Cluj, scoaladeartecluj@yahoo.com

Leave A Comment

%d bloggers like this: