Consiliul Județean Cluj salută performanța și transmite sincere felicitări echipei de handbal masculin Potaissa Turda pentru câștigarea Cupei Challenge, trofeu cu o semnificaţie deosebită pentru handbalul european.

May 22, 2018
540 Views

Alături de întreaga comunitate clujeană, forul administrativ judeţean felicită echipa turdeană pentru performanta cu adevărat deosebită, reuşită care onorează sportul românesc în general şi sportul clujean, în mod special.
„Suntem extrem de bucuroşi să constatăm că munca asiduă și dăruirea echipei turdene de handbal se materializează pas cu pas. Câştigarea acestui trofeu de o importanță aparte constituie un pas uriaș pentru evoluția clubului și ne face pe toți clujenii să fim mândri. Felicit întreaga echipă pentru plusvaloarea adusă județului Cluj și pentru modul în care și-a îndeplinit rolul de ambasador al sportului și al județului” a declarat Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj,  Alin Tişe.
Evoluția echipei și, mai ales, recunoaşterea performanţelor sale pe plan european dovedesc, încă o dată, faptul că decizia Consiliului Judeţean Cluj de a oferi sprijin financiar echipei Potaissa Turda este una mai mult decât justificată. Ne bucurăm că finanțările acordate din bugetul forului administrativ județean au contribuit la obținerea acestei frumoase reușite și vom continua să acordăm sprijinul necesar.

Leave A Comment

%d bloggers like this: