CFR CLUJ ESTE CAMPIOANA ROMANIEI!

May 21, 2018
789 Views

CFR CLUJ ESTE CAMPIOANA ROMANIEI!

CFR CLUJ 1-0 VIITORUL
FCSB 1-0 ASTRA
POLI IASI 1-2 CRAIOVA

Clasamentul final:
1. CFR Cluj 12-6 50pct
2. FCSB 14-6 49pct
3. CSU Craiova 10-10 38pct
4. Viitorul 13-11 35pct
5. Astra 9-11 33pct
6. CSM Iasi 6-17 24pct

Echipa lui Dan Petrescu s-a impus la limită în fața Viitorului, 1-0, iar victoria FCSB-ului de pe Arena Națională nu a mai contat.

”Feroviarii” au început în forță partida, iar în minutul doi, Omrani a ratat prima șansă de a marca. Oaspeții au răspuns după un sfert de oră, când Ganea a încercat un lob peste Arlauskis, dar mingea a trecut peste poartă. CFR a continuat să controleze partida și Țucudean a ratat o altă oportunitate de a marca.

În minutul 36, Dan Petrescu l-a introdus în teren pe Djokovic. Modificarea avea să se dovedească inspirată, iar croatul a reușit să deschidă scorul cu două minute înainte de pauză. După 45 de minute, ambele candidat conduceau cu 1-0, după ce și FCSB a deschis scorul prin Gnohere.

 

 

După pauză, jocul a devenit mai agresiv, iar echipa vizitatoare a primit mai multe cartonașe galbene. CFR a redus turația și a preferat să joace cartea contraatacului. Țucudean a avut prima ocazie a reprizei secunde, dar lovitura sa de cap a trecut alături. Cu 20 de minute înainte de final, fundașii Viitorului au fost aproape de autogol, iar imediat Omrani și-a încercat și el norocul la poarta lui Cojocaru. Viitorul a avut inițiativa în final, dar CFR s-a impus cu 1-0 și a câștigat al patrulea titlul din istorie.

CFR CLUJ – VIITORUL 1-0

Echipe

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Muresan, Vinicius, Camora – Hoban, Culio – Omrani, Deac, Tucudean

Viitorul: Cojocaru – Mladen, Tiru, De Nooijer, Ganea – Cicaldau, Vina, Lima – Gavra, Ianis Hagi, Vodut

Leave A Comment

%d bloggers like this: