Daniel Buda: Comisia Europeană trebuie să intervină de îndată pentru a stopa jaful secolului pus la cale de către Guvernul PSD-ALDE

May 20, 2018
267 Views

Europarlamentarul Daniel Buda, președinte al PNL Cluj, îi solicită public lui Liviu Dragnea să oprească cel mai mare jaf al României de la comuniști încoace.

“Îi atrag atenția că nu este nicio diferență între naționalizarea Pilonului II de pensii preconizată a fi făcută de PSD-ALDE și naționalizarea caselor de către comuniști. Dreptul de proprietate este sacru și inviolabil. Nimeni nu poate să se atingă de un drept de proprietate fără să îi fie atrasă răspunderea în primul rând din punct de vedere politic.

Românii trebuie să se trezească până nu rămân fără bani în cont. Discutăm de 9,1 miliarde de euro din Pilonul II de pensii pe care Guvernul PSD-ALDE vrea să pună mâna. Liviu Dragnea și actualul Guvern le fură pe față românilor acești bani. Invităm românii să semneze petiția inițiată de PNL și să își manifeste dezaprobarea față de jaful secolului.

Sesizez Comisia Europeană cu privire la această tentativă abuzivă din partea Guvernului PSD-ALDE, solicitându-i președintelui Jean-Claude Juncker ca, prin mecanismele pe care le are la dispoziție și în virtutea tratatelor la care România este parte, să intervină și să prevină orice furt public la adresa românilor. Nu cred că s-a mai întâmplat un astfel de abuz într-o țară europeană tocmai de aceea, intervenția Comisiei Europene este absolut necesară în jaful secolului pus la cale de actuala guvernare”, a declarat, astăzi, Daniel Buda.

Europarlamentarul a dezvăluit presei că urmărește un nou mandat la Bruxelles, printre succesele raportate fiind faptul că România va beneficia de creșteri în alocarea pe Politica Agricolă Comună, în ciuda Brexitului.

Leave A Comment

%d bloggers like this: