Întâlnire de lucru pentru Olimpiada Internaţională de Matematică la sediul ISJ Cluj

May 18, 2018
896 Views

Secretarul de stat în Ministerul Educaţiei Naţionale, dl. Ionel Florian Lixandru, vicepreşedinte al Comisiei naţionale de organizare a Olimpiadei Internaţionale de Matematică (IMO) 2018,   preşedintele Societăţii de Ştiinţe Matematice din România, dl. Radu Gologan, preşedintele Comitetului Ştiinţific, dl. Daniel Grigorescu, inspector general de matematică din cadrul MEN, au avut, joi, o întâlnire de lucru cu conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj şi echipa ISJ de organizare a IMO 2018, la sediul din Cluj-Napoca al instituţiei.

Tema discuţiei dintre oficialii MEN şi conducerea ISJ Cluj a constituit-o stadiul pregătirilor pentru Olimpiada Internaţională de Matematică, eveniment care va fi găzduit de Cluj-Napoca în perioada 3 – 14 iulie 2018.

„Suntem în grafic cu organizarea IMO 2018.  Ne bucurăm că reprezentanţii MEN se interesează de pregătirile pemtru Olimpiada Internaţională de Matematică de la Cluj-Napoca în calitate de principali organizatori”, a declarat inspectorul şcolar general, dl. Valentin Cuibus.

Peste trei săptămâni urmează să aibă loc o nouă şedinţă a Comitetului de organizare al IMO 2018.

Leave A Comment

%d bloggers like this: