Mihaela Rus , prezentatoarea TV Cluj-am va deveni mămică!

May 15, 2018
5,186 Views

Mihaela va aduce pe lume la începutul lunii iunie, o fetiță! Atât ea, cât și soțul ei, au declarat că sunt foarte fericiți, emoționați și nerabdători să se vadă în ipostaza de părinți!
Miha Rus, cea mai activă gravidă! În scurt timp va naște, dar nu are stare deloc!
Mihaela spune că este o viitoare mămică atipică, pentru că a avut o sarcină extrem de ușoară, nu a luat mai deloc în greutate și și-a luat angajamente până aproape de momentul nașterii, pentru că are o energie debordantă.

“Sunt o norocoasă, sarcina a decurs neașteptat de bine, nu am avut grețuri, nu am pus decât zece kilograme, dar e firesc, doamna doctor mi-a spus că sunt “ca la carte”. Gătesc, atât eu cât și soțul meu, gătim împreună, dar nu am pofte absolut deloc. Îmi place să mănânc dulciuri, dar nu exgerez. Soțul meu este foarte atent și grijuliu cu noi”.

Întrebată dacă s-a gândit deja la un nume, frumoasa prezentatoare declară că nu e superstițioasă în a ne dezvălui numele înainte de naștere:

“Fetița va purta numele Jessica Andreea. E deja o răsfățată, au venit și părinții mei la Cluj cu o mulțime de cadouri, am aranjat împreună cu mama mea și pătuțul, totul este pregătit.”

În următoarea perioadă, Mihaela va lua o pauză de la activitatea profesională pe care o desfășoară, dedicându-se exclusiv fetiței sale, Jessica Andreea: “Ne pregătim pentru o altă etapă din viața noastră, un copil este o binecuvântare și ne dorim ca totul să decurgă foarte bine, și fetița să fie sănătoasă. Voi lua o mică pauză de la activitatea din cadrul redacției TV Cluj-am, dar, din toamnă, mă voi întoarce la acest job pe care îl practic cu pasiune, alături de colegii mei, unde suntem toți ca într-o familie”.
Întreaga redacție TV Cluj-am îi mulțumește pentru colaborare, pentru implicare, îi dorește o naștere ușoară și să revină curând la frumoasele emisiuni!

Mihaela Rus – un om deosebit , un suflet mare.

Leave A Comment

%d bloggers like this: