RĂSTURNARE de situaţie în piaţa muncii: Oraşul din România care a ajuns în TOPUL preferinţelor pentru mutat

May 12, 2018
585 Views

Municipiul Cluj-Napoca se află pe primul loc în topul preferinţelor tinerilor de a se muta într-un alt oraş pentru un loc de muncă, relevă un sondaj de opinie realizat Târgul de Cariere, cel mai mare eveniment de recrutare din România, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat al Târgului de Cariere transmis, joi, în sondajul realizat, Cluj-Napoca este urmat de Bucureşti şi Sibiu.
”Cluj-Napoca se află pe primul loc într-un top al preferinţelor tinerilor de a se muta într-un alt oraş pentru un loc de muncă. Concluzia este dată de sondajul de opinie realizat în această primăvară de Târgul de Cariere, cel mai mare eveniment de recrutare din România. Preferinţele celor chestionaţi în ceea ce priveşte oraşele din ţara noastră în care ar fi dispuşi să se mute pentru un job sunt clare: pe primul loc este Cluj-Napoca (46% dintre respondenţi l-ar alege), urmat la mare distanţă de Bucureşti (17%), iar apoi Sibiu (8%), Braşov (7,5%), Timişoara (5,9%), iar pe ultimele locuri se situează Oradea, Iaşi, Târgu-Mureş, Alba Iulia, Constanţa şi Arad”, se arată în documentul citat.

Leave A Comment

%d bloggers like this: