12 afaceri de succes caută parteneri la Forumul de Franciză Transilvania

May 12, 2018
515 Views

Peste 120 de antreprenori cu experienţă sau aflaţi la început de drum sunt aşteptaţi pe 16 mai, la Cluj-Napoca, în inima Transilvaniei. Fiecare dintre cei prezenţi este interesat să afle cum funcţionează un business în franciză, ba unii dintre ei chiar cochetează cu ideea de a dezvolta un business în sistem de franciză. Ei vor să afle la prima mână care sunt reţetele unor afaceri locale sau internaţionale care au acest model de business.
Fie că vor să îşi lărgească portofoliul de business, să-şi diversifice activitate, fie că sunt la prima încercare antreprenorială, cei prezenţi la Forumul de Franciză Transilvania vor putea să discute şi să îşi aleagă dintre 12 concepte de afaceri de success. Fiecare dintre acestea este în căutarea unor parteneri în zona Transilvania.
Afacerile prezentate provin din sectoare de activitate diverse, de la retail, la servicii şi HoReCa, iar „preţul” unei afaceri la cheie variază între 20.000 şi 150.000 de euro.
“Citim despre afacerile de success din România şi acest lucru este unul bun, dar rareori avem oportunitatea de a face şi noi parte din această poveste reuşită. Suntem deseori spectator la reuşitele altora. Acest Forum de Franciză este oportunitatea de a intra pe teren şi a-ţi alege echipa cu care vrei să faci performanţă”, spune Raluca Stanciu, managing partner francize.ro, un business de consultanţă în domeniu.
Forumul de Franciză Transilvania este organizat de Ziarul Financiar în parteneriat cu francize.ro.
…..

Leave A Comment

%d bloggers like this: