Trupa The Humans va cânta joi, pentru un loc în finala Eurovision 2018

May 10, 2018
588 Views

Trimisul special al AGERPRES Oana Ghiţă transmite: Trupa The Humans, ce reprezintă România la Eurovision 2018, va cânta joi, în semifinala a doua, pentru un loc în finala cântecului european.

Artiştii români au cântat, miercuri seara, piesa “Goodbye”, în show-ul dedicat juriului de specialitate. Ei intră în concurs cu numărul 2.

Semifinala a doua marchează revenirea Rusiei în competiţie, după ce reprezentantei acestei ţări i-a fost interzisă prezenţa la Eurovision 2017, ce a avut loc la Kiev, în contextul conflictului Rusia-Ucraina.

Astfel, Julia Samoylova – artista aleasă pentru a reprezenta Rusia în 2017 – concurează, de data aceasta la Eurovision 2018, cu piesa “I Won’t Break”.

Ordinea de intrare în competiţie a artiştilor din cea de-a doua semifinală, în ordinea evoluţiei este următoarea: Alexander Rybak, cu piesa “That’s How You Write a Song” (Norvegia), The Humans, cu “Goodbye” (România), Sanja Ilić & Balkanika, cu “Nova Deca” (Serbia), Jessika featuring Jenifer Brening, cu “Who We Are” (San Marino), Rasmussen, cu “Higher Ground” (Danemarca), Julia Samoylova, cu “I Won’t Break” (Rusia), DoReDoS, cu “My Lucky Day” (Republica Moldova), Waylon, cu “Outlaw In ‘Em” (Olanda), Jessica Mauboy, cu “We Got Love” (Australia), Ethno-Jazz Band Iriao, cu “For You” (Georgia), Gromee feat. Lukas Meijer, cu “Light Me Up” (Polonia), Christabelle, cu “Taboo” (Malta), AWS, cu “Viszlát Nyár” (Ungaria), Laura Rizzotto, cu “Funny Girl” (Letonia), Benjamin Ingrosso, cu “Dance You Off” (Suedia), Vanja Radovanović, cu “Inje” (Muntenegru), Lea Sirk, cu “Hvala, ne!” (Slovenia) şi Melovin, cu “Under The Ladder” (Ucraina).

Joi este rândul publicului să voteze artiştii favoriţi din semifinala a doua.

Leave A Comment

%d bloggers like this: