Inca o GAFA a Premierului Viorica Dăncilă “Se vor face stadioanele Giuleşti, Dinamo, Rapid şi Giuleşti”

May 2, 2018
846 Views

Viorica Dăncilă, premierul României, a comis, luni seară, o nouă gafă când a venit vorba despre organizarea EURO 2020 în România: “Se vor face trei stadioane. Giuleştiul, Dinamo, Rapid şi Giuleşti”, a transmis premierul României, la România TV, înainte să fie atenţionată că Giuleşti şi Rapid reprezintă aceeaşi arenă.

Viorica Dăncilă a ajuns în lumina reflectoarelor în momentul în care a declarat că România se pregăteşte pentru organizarea “Euro douăzeci douăzeci” în loc de “Euro 2020”, iar luni seară a fost invitată din nou să vorbească despre fotbal şi despre stadiul pregătirilor pentru turneul final de după doi ani. De această dată, Dăncilă a discutat despre arenele care vor găzdui meciuri la Campionatul European din 2020, iar rezultatul a fost acelaşi: o gafă amuzantă.

Moderatorul emisiunii a vrut să afle de la Dăncilă dacă stadioanele vor fi terminate la timp pentru turneul final, iar premierului nu i-a luat mult să ofere o nouă eroare: “Se vor face. Aţi văzut că deja sunt trei stadioane care se fac: Dinamo, Rapid şi…”, a spus Dăncilă, pentru ca apoi să completeze, imediat: “Giuleştiul, Dinamo, Rapid şi Giuleşti”.

Leave A Comment

%d bloggers like this: