Microsoft anunta noua actualizare pentru Windows 10, disponibila din 30 aprilie

May 1, 2018
549 Views

Gigantul american Microsoft va pune la dispoziţia utilizatorilor de Windows 10 o nouă actualizare pentru sistemul de operare, ce va fi disponibilă din 30 aprilie, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Prin intermediul actualizării, Microsoft îşi propune să furnizeze cel mai modern şi mai sigur sistem de operare.

Potrivit sursei citate, de la lansarea sa iniţială din 2015, Windows 10 a oferit două actualizări cu caracteristici concepute special pentru a încuraja creativitatea fiecărui utilizator.

Noua actualizare Windows 10, disponibilă din data de 30 aprilie, aduce noi capabilităţi, printre care: funcţia Timeline – ce va ajuta utilizatorii să găsească cu uşurinţă fişierele importante din dispozitivele lor, funcţia Focus Assist – ce permite o concentrare mai bună a utilizatorului, respectiv funcţia Focus Assist – ce se poate activa oricând utilizatorul doreşte să îndeplinească sarcini fără ca atenţia să îi fie distrasă de social media, de exemplu, sau de alte notificări.

În plus, actualizărilor pentru Microsoft Edge ajută utilizatorii să se concentreze mai bine şi atunci când navighează pe internet.

Leave A Comment

%d bloggers like this: