ACŢIUNE A POLIŢIŞTILOR LA SUCEAGU ŞI MERA

April 26, 2018
390 Views

Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Baciu au desfăşurat o acţiune de prevenire a infracţiunilor la regimul rutier şi de creştere a gradului de siguranţă publică la Suceagu şi Mera.

La data de 26 aprilie a.c., în intervalul orar 06.30 – 09.00, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Baciu cu sprijinul Secţiei 4 Poliţie Cluj-Napoca şi al Grupării Mobile de Jandarmi Cluj au desfăşurat o acţiune pentru creșterea gradului de siguranță publică a cetățenilor şi de asigurare a unui climat de ordine şi siguranţă publică în cele două comunităţi din Suceagu şi Mera.

La acţiune au participat 8 de lucrători de politie şi 12 jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca. Au fost legitimate un număr de 41 de persoane, 8 dintre acestea au fost conduce la sediul Secţiei 3 Poliţie Rurală Baciu în vederea clarificării unor aspecte de natură legală, au fost verificate 3 autovehicule fiind aplicate un număr de 5 sancţiuni contravenţionale, la legea 61/1991 republicată pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cu ocazia acţiunii a fost descoperită şi cantitatea de aproximativ 2,5 mc de lemn de cireş care a fost predată de poliţişti Ocolului Silvic Valea Ierii, activităţile urmând a fi continuate pentru clarificarea provenienţei şi calcularea prejudiciului.

Leave A Comment

%d bloggers like this: