Agro Transilvania Cluster, participare de succes la Târgul Agraria 2018

April 24, 2018
840 Views

AgroTransilvania Cluster, structură asociativă constituită din inițiativa Consiliul Județean Cluj în scopul promovării cooperării între entităţile din domeniul investiţiilor, agrobusinessului, învăţământului superior şi cercetării, a fost prezent la cea de-a 24-a ediţie a Târgului Agraria cu un stand generos unde au fost expuse produse şi servicii oferite de componenții clusterului.
Desfășurat în perioada 19 – 22 aprilie, în incinta Parcului Industrial Tetarom III din Jucu, Târgul Agraria a beneficiat, astfel, de prezența Clusterului Agro Transilvania, care, în cadrul unui stand de circa 200 mp a oferit celor peste 4000 de vizitatori o gama largă de produse și servicii specializate din domeniul agricol.
În acest sens, au fost puse la dispoziția celor interesați uleiuri de dovleac, floarea soarelui, cânepă, nucă, rapiță și in presate la rece, siropuri de cătină, ulei de cătină bio, sucuri, dulceață, zacuscă, produse de carmangerie, vinuri, produse cu trufe, servicii de consultanţă în asigurări sau pentru accesarea a diferite tipuri de finanţări, etc. De asemenea, ca o noutate faţă de edițiile anterioare, în cadrul standului AgroTransilvania Cluster, două dintre societățile membre au încântat vizitatorii, în fiecare zi de târg, cu show-uri culinare spectaculoase, urmate de degustări de produse. Nu în ultimul rând, Televiziunea AgroTV a realizat în cadrul standului transmisiuni live, printre invitați numărându-se diverși lideri ai celor mai reprezentative instituții publice locale sau centrale cu atribuții în domeniul agricol și agroalimentar.
Ediția 2018 a Târgului Agraria a fost una dintre cele mai de amploare organizate până în acest moment la Cluj, atât din perspectiva suprafeței alocate celor peste 350 de expozanți proveniți din 11 țări europene, net superioară comparativ cu edițiile precedente cât, mai ales, a numărului semnificativ de manifestări sectoriale organizate.

Leave A Comment

%d bloggers like this: