Preşedintele Klaus Iohannis : E nevoie rapid de masuri concrete pentru a rezolva problemele cronice ale sistemului sanitar romanesc

April 18, 2018
521 Views

Preşedintele Klaus Iohannis a decorat, marţi, mai multe instituţii medicale şi medici din Bucureşti şi din ţară, context în care a subliniat că este nevoie rapid de măsuri concrete pentru rezolvarea problemelor cronice ale sistemului sanitar românesc.
“Când vorbim despre viitor, vorbim despre tineri medici, cărora le revine datoria de a duce mai departe numele predecesorilor lor şi reputaţia spitalelor în care s-au format, dar şi despre proiectele şi obiectivele pe care ni le-am asumat în plan extern. Viitorul înseamnă acces universal la actul medical şi un nou concept bazat pe prevenţie, medicină personalizată, inovare şi sustenabilitate. Pentru atingerea acestor obiective, este nevoie rapid de măsuri concrete pentru a rezolva problemele cronice ale sistemului sanitar românesc”, a spus şeful statului la ceremonia de decorare.
El a subliniat că pentru români 2018 este un moment de mare însemnătate, în care “celebrăm trecutul şi vorbim despre viitor, despre viziune, despre cum va arăta România peste 100 de ani”.

Leave A Comment

%d bloggers like this: