PNL Cluj îi cere lui Horia Nasra să susțină proiectul metroului din municipiu

April 12, 2018
399 Views

Potrivit PNL Cluj, președintele Horia Nasra nu susține construcția metroului în timp ce consilierii locali ai PSD au votat pentru bugetarea studiilor de prefezabilitate, aceasta reprezentând o incoerență gravă.

”Îi solicităm președintelui PSD Cluj, deputatului Horia Nasra, să coboare din turnul dâmbovițean de cleștar în care s-a baricadat și să înceteze în a mai dezinforma opinia publică cu privire la oportunitatea construcției metroului la Cluj. Constatăm cu regret faptul că Horia Nasra nu este la curent nici cu stadiul acestui proiect dar nici cu faptul că proprii consilieri locali au votat favorabil, în luna februarie a acestui an, bugetul Municipiului Cluj-Napoca, unde s-au alocat 3,48 milioane de lei pentru efectuarea studiilor de prefezabilitate. Așadar, jocul de-a alba neagra între declarații și fapte este caracteristic celor de la PSD Cluj.

În loc să se lupte la București pentru a direcționa fonduri către proiectele majore ale Clujului și aici ne referim în mod special la fonduri pentru Centura Metropolitană care ar decongestiona substanțial traficul din municipiu, deputatul Nasra aburește opinia publică cu păreri demne de Evul Mediu. Dacă ar fi după Horia Nasra, în Cluj nu ar trebui să se construiască nimic, investitorii ar trebui înlăturați iar de la nivel național să ne pricopsim în continuare doar cu bobârnace.

Domnule Horia Nasra, încetați să mai fiți limitat în gândire și în acțiuni. Că vreți sau că nu vreți, sub actuala administrație, Clujul a cunoscut și cunoaște cea mai înfloritoare dezvoltare. Ferească Dumnezeu să ajungeți la cârma celei mai mici administrații pentru că o veți nenoroci, la fel cum nenorociți zilnic România!”, precizează PNL Cluj.

Leave A Comment

%d bloggers like this: