PACIENȚI CLUJENI TRATAȚI LA CLINICILE ACIBADEM – TURCIA

April 12, 2018
3,162 Views

Cel mai nou punct de lucru Acıbadem din România funcționează la Cluj-Napoca, iar pacienții din zona Transilvaniei pot beneficia, prin intermediul acestuia, de servicii medicale de utimă generație, oferite la clinicile și spitalele Acıbadem din Turcia.
Prin punctul de lucru din Cluj-Napoca (alături de birourile din București și Constanța), grupul Acıbadem le oferă celor care suferă de diverse probleme de sănătate oportunitatea de a primi evaluări ale dosarelor medicale, din partea medicilor Acıbadem, sau de posibilitatea de a solicita o a doua opinie medicală, prin intermediul sistemului de consultații la distanță.
Medicii grupului Acıbadem, care evaluează dosarele medicale ale pacienților, sunt, de cele mai multe ori, și cadre didactice la Universitatea de Medicină Acıbadem din Turcia, cu o experiență profesională recunoscută pe plan mondial. Competențele și profesionalismul medicilor turci sunt completate de accesul la echipamente medicale și tehnologii de vârf — Gamma Knife Icon (pentru intervenții radio-chirurgicale), Robot Da Vinci (pentru intervenții chirurgicale complexe, minim invazive), Gallium 68 DOTA PET/CT (pentru diagnosticarea tumorilor neuro-endocrine), Gallium-68 PSMA PET/CT (pentru tumori de prostată), etc. Astfel, pacienții se pot bucura de asistență medicală sigură și personalizată, oferită de tehnicile de diagnosticare și de tratament performante, crescând șansele de vindecare.
Prin punctul de lucru din Cluj-Napoca, pacienții pot avea acces la tratamente moderne pentru o arie vastă de afecțiuni: oncologice, cardiovasculare, ortopedice, neuro-chirurgicale, ginecologice sau urologice. De asemenea, pacienții care au nevoie de recuperare medicală, fertilizare in vitro ori un control complet se pot adresa specialiștilor Acıbadem.
Pe lângă serviciile medicale de top și condițiile de spitalizare impecabile, grupul Acıbadem promite o experiență atent planificată pentru orice pacient, care acoperă inclusiv preluarea de la aeroport, transportul de la hotel la clinică și angajați vorbitori de limba română, care însoțesc pacientul în clinică.
Mai mult, experiențele pacienților români atestă o promptitudine în identificarea problemei de sănătate și propunerea unei scheme personalizate de tratament: „A durat aproximativ o săptămână de când am luat legătura cu punctul de lucru din Cluj până când am ajuns la spitalul Acıbadem în Turcia. Iar acolo, nu am așteptat nici zile, nici măcar ore pentru a ajunge la medicul la care aveam programare. Acum după șapte luni de radioterapie, soția mea se simte foarte bine și a revenit la o viață normală”, declară Dumitru Bica, soțul uneia dintre pacientele care au beneficiat de tratament la una dintre clinicile Acıbadem, prin mijlocirea biroului local.
Punctul de lucru Acıbadem din Cluj-Napoca pregătește o serie de evenimente pentru acest an. Consultațiile pentru evaluări pentru a doua opinie vor debuta în 20 aprilie, odată cu vizita în România a Conf. Dr. Leyla Özer, specialist în oncologie la Spitalul Universitar Acibadem Atakent, iar în mai și iunie sunt programate două conferințe de specialitate, la care vor fi invitați medici ai grupului Acıbadem, specializați în ortopedie și recuperare medicală, respectiv radiologie intervențională.

Leave A Comment

%d bloggers like this: