Alin Tișe cere demisia parlamentarilor și directorilor inutili ai PSD Cluj

April 12, 2018
738 Views

În opinia președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, PSD sabotează dezvoltarea Clujului, prin mâna prefectului și a directorilor de deconcentrate, ”sinecuriști politic incompetenți”.

”Parlamentarii PSD ai Clujului sunt invizibili. Ar trebui să dea banii de salariu înapoi. Clujul a primit 0 lei pentru continuarea lucrărilor de regularizare a Someșului. Pista aeroportului nu poate fi prelungită din cauza sabotajului PSD. Din cauza acestor parlamentari PSD invizibili care nu contează la București.

Prin adresa nr. 11569, Ministerul Apelor și Pădurilor ne informează că nu va finanța continuarea lucrărilor întrucât trebuie să modifice studiile de fezabilitate, să facă acte peste acte pentru a acoperi lipsa de finanțare. Deci, adio lucrări la Someș.
În fapt, nici anul acesta și nici în anii următori, Ministerul Apelor și Pădurilor nu va finanța regularizarea Someșului, ceea ce face imposibilă prelungirea pistei.

Sabotajul PSD este evident iar parlamentarii PSD din Cluj sunt părtași la acest demers. Să le fie rușine!

Solicit demisia de urgență a acestor parlamentari inutili și inexistenți ai PSD!”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Alin Tișe.

Leave A Comment

%d bloggers like this: