PNL Cluj îi cere parlamentarului Nasra să-și trateze astenia de primăvară

April 11, 2018
428 Views

Astenie de primăvară, acesta este diagnosticul pus de PNL Cluj președintelui PSD Cluj, parlamentarul Horia Nasra, care a cerut ”în anul centenarului”, la ”125 de ani de social-democrație”, primarului Emil Boc și președintelui PNL Cluj, Daniel Buda, să-l îndepărteze din funcție pe președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

”Cuprins de astenia de primăvară, deputatul și președintele PSD Cluj, Horia Nasra, se erijează din nou în lupul moralist și ne oferă lecții de politică și administrație, uitând însă că atât pe el cât și pe toată camarila PSD-ALDE îi doare în cot de problemele clujenilor. Din lipsă de activitate la Parlament, Horia Nasra se leagă de una dintre cele mai performante administrații din țară însă, din calitatea pe care o deține, nu a fost capabil să direcționeze nici măcar un leu pentru proiectele majore ale județului.

Domnule Nasra, dezvoltarea Clujului nu se realizează prin povești, așa cum probabil ați învățat de la șeful dumneavoastră de partid, Liviu Dragnea, ci prin fapte concrete. Nu ar strica să învățați să vedeți Clujul așa cum îl văd majoritatea cetățenilor săi și toți investitorii care aleg să se dezvolte aici datorită condițiilor excepționale.

Din păcate pentru dumneavoastră, abordarea de tip dâmbovițean, cu care repede v-ați învățat, bazată pe minciună și incompetență, nu o veți putea aplica la Cluj. Așteptăm de la dumneavoastră să ne spuneți concret cum veți contribui la bunăstarea cetățenilor și la dezvoltarea județului însă, vă asigurăm, domnule Nasra, că nu puteți aduce atâția bani cât pot cheltui administrațiile clujene”, precizează PNL Cluj.

Leave A Comment

%d bloggers like this: