CFR-ASTRA 1-1

April 9, 2018
621 Views

CFR Cluj se impiedica, dar urca pe primul loc, cel putin pentru o zi. Clujenii au controlat partida in repriza secunda, au avut mai multe sanse sa majoreze scorul, dupa reusita lui Vinicius, dar Astra a fost cea care a marcat in final de meci. Astra ramane fara nicio victorie in playoff.

Min 90+1: Astra ramane in 10 oameni, dupa ce Radunovici vede al doilea cartonas galben

Min 87: CFR ataca disperata, Mailat primeste la marginea careului si trage in blocajul lui Bejan.

Min 80: GOOOOOL Astra | Surpriza mare, Polczak inscrie cu capul, la prima actiune a Astrei in aceasta repriza. Golul a venit in urma unei centrari din corner a lui Stan.

Min 77: Astra e lipsita de orice reactie dupa golul CFR-ului. Clujenii controleaza jocul si ajung usor la poarta lui Iliev.

Min 56: GOOOOL CFR CLUJ | Vinicius inscrie cu capul, dupa o centrare perfecta a lui Tucudean.

Min 49: Ocazie uriasa a lui Tucudean, ramas singur cu portarul dupa o pasa excelenta pe culoar a lui Camora – Tucudean se complica cu un dribling, iar Polczak ii sufla mingea din picior in momentul sutului.

Min 47: Boli trimite mingea in poarta, dar golul este anulat corect pe motiv de ofsaid.

PAUZA | 0-0, un scor care nu ii convine deloc CFR-ului. O prima repriza cu putine faze de poarta, CFR ataca dar fara sa isi creeze ocazii mari. Ratarea lui Boli, din minutul 28, ramane singura actiune cu adevarat periculoasa la poarta Astrei.

Min 35: Balaure executa o lovitura libera de la 20 de metri, putin pe langa vinclu.

Min 28: Prima ocazie importanta a CFR-ului – Boli reia cu capul la coltul scurt, Iliev respinge. Faza a venit dupa o centrare a lui Ionita, din partea dreapta, si o prelungire a lui Tucudean.

Min 19: Doua faze periculoase la poarta CFR-ului in doar doua minute. Mai intai, fundasul Manea a avut o interventie excelenta din fata lui Balaure, apoi Polczak a reluat cu capul putin pe langa poarta, la faza urmatoare.

Min 17: Dan Petrescu a luat foc dupa o faza banala la mijlocul terenului. Mingea i-a sarit in mana unui jucator al Astrei, dar centralul a facut semn ca jocul poate curge. Petrescu a fost cu greu potolit de al 4-lea arbitru.

Meciul este condus la centru de Radu Petrescu, arbitrul revenit recent in activitate, dupa ce vara trecuta a suferit o operatie pe creier.

Echipele de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Hoban, Djokovic, Deac, Culio – Ionita, Tucudean
Rezerve: Vatca, Muresan, Peteleu, Paun, Mailat, Costache, Omrani

Astra: Iliev – Belu, Polczak, Erico, Radunovic – Mrzljak, Dandea, Balaure, Seto – Stan, Abang
Rezerve: Culda, V.Gheorghe, Butean, Moise, Bus, Bejan, Lazar

Leave A Comment

%d bloggers like this: