Dacian Cioloş confirmă că va candida la alegerile europarlamentare: În 2020 îmi doresc să formăm Guvernul

April 5, 2018
497 Views

„Vrem să fie un partid de masă şi să-i reprezinte pe toţi cei care până acum au considerat că n-are rost să se amestece în politică sau că politica nu e pentru ei, că societatea trebuie condusă de alţii şi care în sfârşit, după ce s-a întâmplat în ultimii ani şi mai ales anul trecut, au înţeles că trebuie să se implice”, a declarat Cioloş la RFI.

Acesta a explicat că atunci când şi-a asumat înfiinţarea acestui nou partid şi-a asumat şi faptul că va candida la primele alegeri, oricare vor fi acelea, şi a confirmat că se va înscrie în cursa pentru europarlamentare.

„Lucrurile astea o să le discutăm în partid, după ce partidul va fi înfiinţat, dar personal, da, îmi doresc acest lucru. Am tot fost acuzat în ultima vreme că nu mi-am asumat până acum niciodată o candidatură şi în condiţiile acestea, am spus că dacă intru în politică, voi candida la primele alegeri, oricare ar fi ele. Deci în măsura în care primele alegeri vor fi alegeri europarlamentare şi cu atât mai mult cu cât am o experienţă pe domeniul acesta, dacă în partid vom considera că asta e o soluţie bună şi că pot să aduc un plus, voi candida”, a mai spus fostul prim ministru.

Leave A Comment

%d bloggers like this: