Tișe – directorii acestor deconcentrate trebuie să-și dea demisia

April 2, 2018
731 Views

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe cere “demisia slugoilor politici, directori de deconcentrate, care au cauzat dezastrul de la Pat”

Abia după șase luni de eforturi considerabile pentru a depăși reaua-voință a unor personaje numite politic, aceștia au decis să nu mai împiedice Consiliul Județean Cluj să acționeze în regim de urgență pentru a stopa fenomenul de poluare de la Pata Rât și pentru a debarasa lacul conform celor stabilite de către expert.

Incompetența și slugărnicia, aplicate cu mult zel și rea-credință, au întreținut un fenomen de nedorit pentru clujeni, în loc să sprijine autoritățile locale.

Nici una dintre cele trei autorități centrale  – Garda de Mediu, Agenția de Mediu, respectiv Apele Române, nu a acționat constructiv și nu a „pus umărul” pentru găsirea și aplicarea soluțiilor optime, în beneficiul clujenilor. Toate aceste instituții au făcut eschive politice și au aplicat doar amenzi, pentru același buget al clujenilor.

Pentru incompetență și slugărnicie, directorii acestor deconcentrate trebuie să-și dea demisia!” arata Tise intr-un comunicat remis presei

Leave A Comment

%d bloggers like this: