Partidul lui Dacian Cioloş, succes răsunător: În doar 48 de ore, 16 mii de români vor să fie membri ai noii formatiuni politice

April 1, 2018
522 Views

Nici nu au fost depuse bine actele pentru înfiinţarea noului partid al lui Dacian Cioloş, că mii şi mii de români şi-au anunţat deja dorinţa de a se implica în politică alături de fostul premier tehnocrat.

Noul partid politic anunţat de fostul premier tehnocrat Dacian Cioloş – “Mişcarea România Împreună” – se bucură deja de un mare succes în rândul opiniei publice.

“În acest moment, la 48 de ore de la anunţarea noului partid, 26.012 persoane s-au înscris “cu nume şi prenume” pe siteul nostru ca susţinători ai RO. Dintre aceştia, 16.036 au cerut să fie membri de îndată ce RO va primi confirmarea de înregistrare din partea Tribunalului Bucureşti”, a anunţat duminică, pe pagina sa de socializare, Alin Cristian Mituţă, unul dintre membri fondatori ai partidului.

Fostul şef al Cabinetului Cioloş s-a arătat entuziasmat de aceste cifre.

“16 mii de oameni în 48h care vor să fie membri ai unui partid politic. Pentru mine e incredibil. Politica nu mai e mocirlă. E despre noi, împreună. Luaţi şi voi loc alături de noi“, a declarat Alin Cristian Mituţă.

Printre membrii fondatori ai partidului condus de Cioloş se numără şi Dragoş Pîslaru, Vlad Voiculescu, Anca Dragu, Oana Bogdan, Valeriu Nicolae, Dragoş Tudorache şi Liviu Iolu.

După un an de zile am decis că e nevoie de mai mult decât de o mişcare civică, ci şi de o asumare politică. Criza cea mai mare a societăţii e cea a valorilor. Oamenii nu mai au repere şi nu mai au încredere. Trăim momente de divizare. Din punctul nostru de vedere, acest proiect politic nu doar că trebuie să aibă la bază nişte valori pe care să construim soluţii. Obiectivul nostru este ca până la momentul efectiv al lansării să adăugăm şi soluţiile pe care le propunem pe teme mari”, a explicat Dacian Cioloş.

Unul dintre membrii fondatori, Vlad Voiculescu a vorbit şi el despre scopul noului partid, anunţând că acesta ar putea să fie mesajul «Rămâneţi în ţară, putem să construim împreună».

Leave A Comment

%d bloggers like this: