Premierul Vorica Dancila a participat la reuniunea ambasadorilor tarilor membre UE acreditati la Bucuresti

March 31, 2018
283 Views

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a participat, vineri, la reuniunea şefilor de misiuni diplomatice din statele membre ale Uniunii Europene (HOMS) acreditaţi la Bucureşti, context în care a exprimat încrederea că rezultatele anului 2018 vor fi similare cu cele obţinute în anul 2017, ca urmare a acţiunii guvernamentale de gestionare eficientă şi de modernizare a economiei, potrivit unui comunicat al Guvernului.

Întâlnirea a fost organizată de Ambasada Bulgariei în România, în contextul exercitării Preşedinţiei bulgare a Consiliului UE.

“Reuniunea a oferit prim-ministrului ocazia unui schimb de opinii cu privire la situaţia internă a României, precum şi de a discuta despre priorităţile Guvernului, în conexiune cu agenda europeană. Şeful Executivului a arătat că în anul 2017 România a avut cea mai mare creştere economică dintre statele membre ale Uniunii Europene, creştere în care industria, agricultura şi serviciile moderne, respectiv cele de IT şi cele cercetare-inovare, au avut un rol important. În acest context, premierul a exprimat încrederea că rezultatele anului 2018 vor fi similare cu cele obţinute în anul 2017, ca urmare a acţiunii guvernamentale de gestionare eficientă şi de modernizare a economiei”, se arată în comunicat.

Leave A Comment

%d bloggers like this: