Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici : Pana la finalul lunii aprile se va adopta o OUG referitoare la achizitiile publice

March 29, 2018
637 Views

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat miercuri că, până la sfârşitul lunii aprilie, va fi adoptată o ordonanţă de urgenţă referitoare la achiziţiile publice, urmând să existe o structură centralizată care să se ocupe de acestea.
“Este o idee foarte bună şi, în acest sens, până la finalul lunii aprilie, se va adopta o ordonanţă de urgenţă referitoare la partea de achiziţii publice. Va fi o abordare normală, nouă, în liniile directivelor europene în acest sens, nu vom adăuga nimic în plus faţă de ceea ce se cere la nivel european la nivel imperativ. Din toate zonele de achiziţii publice din Europa se iau bunele practici. (…) Actul în sine (…) va schimba radical această zonă a achiziţiilor publice. O să plec săptămâna viitoare la Bruxelles, o să am o discuţie cu doamna comisar Bienkowska, pentru a discuta modul în care schimbările vor avea loc. Dar, până la final de aprilie, se va întâmpla acest lucru”, a spus Teodorovici, la Palatul Parlamentului.

Leave A Comment

%d bloggers like this: