Adjunctul IPJ Cluj comisar-sef CIPRIAN MIRON in carti pentru a fi adjunct al sefului Inspectoratului General al Politiei Romane -IGPR

March 28, 2018
1,420 Views

 

Surse din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj susțin că Ciprian Miron, comisar șef și adjunct al șefului IPJ Cluj, ar urma să fie promovat în funcția de adjunct al șefului Poliției Române.

Ciprian Miron a condus IPJ Cluj mai bine de un an de zile, fiind împuternicit să conducă această instituție prin ordin al șefului Poliției Române.

Din noiembrie 2017 este adjunct al sefului IPJ Cluj.

În prezent, susțin surse avizate, Miron ar fi în cărți pentru ocuparea prin delegare a funcției de adjunct al șefului IGPR.

Miron a fost atașat pe probleme Interne, în Statele Unite ale Americii iar din 2014 a revenit în Poliția Română

Ciprian Miron a fost adus la IPJ Cluj, în anul 2015, când a fost împuternicit adjunct al șefului Secției 2 de Poliție din Cluj Napoca. . La scurt timp, a fost împuternicit șef al Secției 2 de Poliție din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, funcție în care a rămas timp de un an de zile. Apoi, în iunie 2016, Miron a fost din nou împuternicit în funcția de șef al Poliției municipiului Cluj-Napoca. A patra împuternicire într-o funcție de șef, s-a făcut în data de 31 august 2016, când Ciprian Miron a fost instalat ca șef al IPJ Cluj, pentru o perioadă de șase luni.

Comisar sef Ciprian Miron – un profesionist.

1 Comments

Leave A Comment

%d bloggers like this: