2000 de clujeni la Marșul pentru viață ediția 2018

March 24, 2018
580 Views

Circa 2000 de clujeni au fost prezenți astăzi în centrul municipiului Cluj-Napoca, la marșul anual pentru viață, organizat de trei asociații. Organizatorii au precizat că nu doresc să arunce cu pietre în nimeni, ci să protejeze viața și să transmită mesajul că există alternativă la soluția avortului.

300 de orașe din România și Republica Moldova organizează în 2018 asemenea manifestații.

ÎPS Andrei, Mitropolit al Clujului, Maramureșului și Sălajului, a afirmat că deși astăzi nu se mai pune valoare pe viața religioasă, românii trebuie să păstreze legătura cu biserica și să facă măcar trei copii: unul pentru mamă, unul pentru tată, și unul pentru țară și Biserică.

Înaintea desfășurării marșului, care a cuprins pe traseu și clinica Dominic Stanca, un cor format din 40 de copii au urcat pe scenă. Tot în Piața Unirii, mai multe femei care au avortat au vorbit despre dramele prin care au trecut împreună cu familiile lor în urma luării acestor decizii greșite.

„Există iertare şi vindecare după avort”, „Pentru viaţă, pentru femeie, pentru familie”, „Ajută mama şi copilul. Ei depind de tine”, „Roagă-te pentru încetarea avorturilor”, au fost câteva din mesajele afișate de participanți.

Leave A Comment

%d bloggers like this: