Percheziții la Sic și Gherla. O femeie de 52 de ani făcea contrabandă

March 16, 2018
562 Views

Polițiștii au efectuat percheziții domiciliare pentru probarea activității infracționale a unor persoane implicate în fapte de contrabandă

La data de 16 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Gherla au efectuat percheziții domiciliare pe raza localităților Sic și Gherla, pentru documentarea activității infracționale a patru persoane.

Conform probatoriului administrat, o femeie, în vârstă de 52 de ani, din Sic, ar fi comercializat de la domiciliu țigarete, precum și alte bunuri, provenite din străinătate (obiecte de îmbrăcăminte, deodorante, produse cosmetice etc.), care nu au fost plasate sub regim vamal, cauzând în acest fel prejudicii bugetului de stat.

Femeia ar fi comercializat astfel de bunuri și prin intermediul a trei persoane, cu vârste cuprinse între 34 și 65 de ani, din Gherla și Sic.

În urma perchezițiilor efectuate, polițiștii au identificat și ridicat țigarete și alte bunuri nesupuse accizării și controlului vamal, în valoare de peste 14.000 de lei.

De asemenea, au fost identificate înscrisuri care atestă desfășurarea acestei activități, fără îndeplinirea condițiilor legale, din anul 2013.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, pentru documentarea întregii activități infracționale a persoanelor implicate și stabilirea prejudiciului cauzat bugetului de stat.

 

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: