Daniel Buda – Teodor Meleșcanu trebuie sa plece de îndată de la conducerea Ministerului Afacerilor Externe!

March 9, 2018
516 Views

“Solicit public demisia de îndată a Ministrului Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, deoarece prin afirmațiile domniei sale demonstrează că nu are capacitatea de a descifra mesajul ferm de la Bruxelles, unde se arată cu subiect și predicat care sunt problemele din România.

Raportul de ţară publicat de către Comisia Europeană plasează România pe harta instabilităţii politice şi a haosului economic pe care coaliţia PSD-ALDE le-a generat. Rata ridicată a sărăciei, lipsa investițiilor, infrastructura precară, absența reformelor structurale și a consolidării fiscale, regresul în privința consolidării justiției sunt doar câteva din domeniile vitale în care progresele sunt limitate, așa cum arată raportul publicat de către Comisia Europeană.

Reacția Ministrului Afacerilor Externe vis-à-vis de concluziile alarmante ale Comisiei Europene este una lipsită de simțul realității. Riscurile semnalate de Comisie sunt mai mult decât niște avertismente clare cu privire la faptul că România se îndepărtează de standardele europene în toate domeniile cheie și riscă să se izoleze de nucleul Europei. Indolenţa absolut patentată a Ministrului Afacerilor Externe, Teodor Meleșcanu, aruncă România la coșul nepăsării, privându-i pe români de o dezvoltare europeană, de un nivel ridicat al calități vieții și de oportunități egale cu cele ale tuturor europenilor.

Din păcate, ministrul Teodor Meleșcanu, în loc să vină cu răspunsuri și soluții ferme, a preferat să adopte o abordare politicianistă, superficială și populistă, ceea ce demonstrează incapacitatea acestuia de a-și înțelege responsabilitățile. Rămânerea acestuia mai departe în poziția de Ministru al Afacerilor Externe dăunează grav intereselor României pe termen mediu și lung!” arata intr-un comunicat  Preşedinte PNL Cluj, Europarlamentar Daniel Buda

Leave A Comment

%d bloggers like this: