Un nou tramvai colorat pe străzile Clujului – FOTO

March 7, 2018
1,019 Views

Al patrulea tramvai pictat de artiști la Cluj circulă, de luni – 5 martie 2018, pe străzile orașului. Acest nou proiect de artă stradală este realizat prin Fondul Jazz in the Park, de echipa festivalului clujean cu același nume.

Lucrarea artistului IRLO este o continuare a „Galerie de artă pe roți”, proiect inițiat de artiștii cunoscuți clujenilor sub numele de Ocu și Kero și sprijinit de Primăria Cluj-Napoca în 2016. De asemenea, continuă proiectele susținute de public prin vot în cadrul proceselor participative pentru tineret organizate în trecut la Cluj, sub egida Com’ON Cluj-Napoca.

Primul tramvai colorat, un simbol al deschiderii orașului față de creativitatea și nevoile tinerilor, a fost realizat în cadrul programului Cluj-Napoca 2015 Capitala Europeană a Tineretului.

Fiecare dintre proiectele menționate mai sus au fost create pentru comunitate și susținute, prin variate mecanisme participative, de catre cetațenii orașului nostru. Primăria Cluj-Napoca va continua să suțină astfel de proiecte, care aduc culoare orașului și încurajează participarea, creativitatea, deschiderea.

Leave A Comment

%d bloggers like this: