Mai multe străzi din Florești au rămas fără apă după ce un constructor a umblat la conductă

March 6, 2018
393 Views

Precizari in legatura cu disfunctionalitatile in furnizarea apei care au afectat o serie de strazi  din Floresti, azi 6 Martie.

In seara zilei de 5 Martie a.c. incepand cu orele 17,00 dispeceratul Companiei a inceput sa primeasca sesizari in legatura cu lipsa apei (sau presiune scazuta) de pe o serie de strazi din localitatea Floresti (Urusagului, Porii, Sesul de sus, Orizontului, Dumitru Mocanu, Catanii).
In cursul noptii de 5 spre 6 Martie a.c. echipele de interventie ale Companiei de Apa SOMES au localizat si intervenit pentru remedierea unei avarii la reteaua de alimentare cu apa in zona str. Eroilor nr.19, dar problemele cu alimentarea cu apa a locuitorilor de pe strazile mentionate au persistat.
In restul noptii si prima parte a zilei de 6 Martie, personalul Companiei a cautat sa localizeze un eventual defect ascuns (avarie la reteaua de alimentare cu apa fara ca apa sa iasa la suprafata permitand astfel localizarea).
In jurul orelor 10,30 cauza disfunctionalitatii a fost depistata. Ea a rezultat in urma manevrarii neautorizate (inchiderii) unei vane aproximativ in zona str.Porii nr. 111, de catre un contractor lucrand pentru un dezvoltator imobiliar local. Vana a fost redeschisa, reluandu-se alimentarea cu apa in regim normal.

Leave A Comment

%d bloggers like this: