TNL Cluj -“Guvernul PSD-ALDE umilește și disprețuiește românii!”

February 22, 2018
1,191 Views

TNL Cluj -“Guvernul PSD-ALDE umilește și disprețuiește românii!”

TNL Cluj va organiza mâine, vineri, 23 februarie, acțiunea “Guvernul PSD-ALDE umilește și disprețuiește românii!” prin care clujenii vor fi invitați să transmită mesaje împotriva măsurilor coaliției de Guvernare PSD-ALDE. Acțiunea va avea loc începând cu orele 15, în fața sediului PNL Cluj, Bulevardul Eroilor, Nr. 2, Cluj-Napoca. Mesajele clujenilor însoțite de “Cartea Neagră a Guvernării” elaborată de PNL vor fi depuse la Instituția Prefectului Județului Cluj cât și la sediul PSD Cluj.

Începând cu luna decembrie 2016, de când au câștigat alegerile generale cu surle și trâmbițe în baza unui program de guvernare nerealist și mincinos, coaliția de Guvernare PSD-ALDE duce zilnic o campanie de umilire și disprețuire a românilor. Dintr-un total de 724 de măsuri asumate în vestitul program elaborat de președintele PSD, Liviu Dragnea, până în acest moment sunt neîndeplinite nu mai puțin de 595 de măsuri (82%), parțial realizate 96 de măsuri (13%), iar măsurile realizate sunt doar 33 (5%). Dacă în campania electorală promiteau numai lapte și miere, iată că astăzi românii fac față cu greu prețurilor mari la alimente, la utilități sau la carburanți. Deși suntem țara cu cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană, Guvernul PSD-ALDE nu are ca prioritate investițiile în infrastructura de transport, în cea de sănătate sau educație ci risipește fonduri pe ajutoare sociale și pomeni electorale.

Mai mult, rata absorbției fondurilor europene este la un minim istoric iar sub guvernarea PSD-ALDE datoria externă a României a crescut cu 1,3 miliarde de euro în primele 10 luni ale anului 2017. Revoluția fiscală este un alt eșec al actualei guvernări prin care se lovește nemilos în românii care muncesc onest și cinstit.

„Prin acțiunea pe care o vom desfășura, TNL Cluj dorește să tragă un semnal de alarmă cu privire la derapajele Guvernului PSD-ALDE, un guvern care și-a arătat măsura incompetenței, un guvern mincinos, un guvern care umilește și disprețuiește românii. Vrem ca mesajele noastre și ale clujenilor să nu se oprească doar în birourile PSD sau ale Instituției Prefectului Județului Cluj ci acestea trebuie să ajungă la Liviu Dragnea, la Viorica Dăncilă și la toți cei care ar trebui să guverneze responsabil România” a declarat președintele TNL Cluj, Maria Forna.

Leave A Comment

%d bloggers like this: