Aeroportul Internațional Avram Iancu – profit record în 2017

February 20, 2018
620 Views

Anul 2017 a fost unul cu randament pentru Aeroportul Internațional Avram Iancu din Cluj-Napoca, acesta înregistrând un profit de ordinul milioanelor de euro.

Dacă în anul 2017 profitul a fost de 17 milioane de lei, în anul 2018 – conducerea aeroportului își propune un profit de 18 milioane de lei.

“Am reuşit să avem 17 milioane lei profit, anul trecut încă am recuperat o parte din pierderi, dar anul acesta vom vira peste 3 milioane de lei profit Consiliului Judeţean. Anul acesta ne-am propus un profit ambiţios, 18,4 milioane lei. Peste 6 milioane de lei vor intra la Consiliul Judeţean Cluj. Legat de serviciile juridice, avem acest profit, avem numărul de pasageri, în primul rând pentru că am avut posibilitatea să angajăm servicii juridice. Avem o competiţie foarte mare, în primul rând, competiţia cu aeroportul din Târgu Mureş, care într-o perioadă dădea tot pe gratis. Am reuşit prin avocaţi să anulăm 5 hotărâri definitive ale Consiliului Judeţean Mureş. Ne-am recuperat şi banii. Eficienţa este foarte mare, o parte din aceşti bani i-am recuperat. Nu am fi avut 17 milioane lei anul trecut, nu am fi avut 18 milioane lei anul acesta dacă nu am fi avut avocaţi. Nu am fi avut 2,7 milioane pasageri. a precizat David Ciceo, directorul aeroportului

Cu toate acestea, bugetul propus a fost diminuat prin vot de către consilierii județeni, care au apreciat să reducă bugetul cu 500.000 lei de la cheltuieli cu bunuri și servicii, asistență juridică și protocol reclamă.

Leave A Comment

%d bloggers like this: