PSD Cluj-Cât plătesc contribuabilii pentru un festival plagiat? În Câmpia Turzii, festivalul „Peștelui Durabil” costă 26.000 euro

February 18, 2018
325 Views

Cât plătesc contribuabilii pentru un festival plagiat? În Câmpia Turzii, festivalul „Peștelui Durabil” costă 26.000 euro

Câmpia Turzii, localitate recunoscută în trecut pentru tradiţia fabricii Industria Sârmei S.A, este astăzi o comunitate în care administraţia locală nu are răspunsuri pentru mai multe realităţi economice şi sociale  care vulnerabilizează urbea: migraţia tinerilor spre Cluj-Napoca sau occident, lipsa unor locuri de muncă bine plătite care să îmbunătăţească calitatea vieţii, migraţia intelighenţiei locale în Turda sau Cluj-Napoca.

O idee din Constanţa, copiată fără ruşine de Executivul Câmpiei Turzii

„În Câmpia Turzii există multă probleme nerezolvate de dl. Dorin Lojigan: străzi neasfaltate, străzi asfaltate dar care arată ca după război, puţine locuri de muncă bine plătite, zero absorbţie a fondurilor europene, zero proiecte pentru încurajarea rămânerii tinerilor în oraş.

Interesant este faptul că la votarea bugetului Câmpiei Turzii pentru anul 2018, primarul nu a reuşit să explice de ce costă 26.000 euro Festivalul Peştelui Durabil, nici de ce numele festivalului este PLAGIAT, după unul organizat în Constanţa, binenţeles la Marea Neagră înţelegând logica organizării unui astfel de festival. Practic banii contribuabililor din Câmpia Turzii sunt cheltuiţi fără raţiune şi bun simţ” a declarat deputatul Horia Nasra, preşedintele PSD Cluj.

Leave A Comment

%d bloggers like this: