FCSB- CFR Cluj 1-1. CFR ramane pe locul 1

February 11, 2018
739 Views

FCSB- CFR Cluj 1-1. CFR ramane pe locul 1

Au marcat: Budescu 75′-pen. / Vinicius 33 –

Meciul a început mai bine pentru FCSB, care a avut posesia, dar jucătorii lui CFR au echilibrat și au început să controleze treptat  duelul. Vinicius a deschis scorul în minutul 33, după o fază la care portarul Andrei Vlad, 18 ani, a ieșit greșit. Djokovici a reluat cu capul, mingea a ajuns la Țucudean, dar șutul lui a fost respins de Planici în bară. Vinicius a fost pe fază și a marcat din șase metri.

Repriza a doua a început echilibrat, după ce Dică a mutat din nou la pauză și l-a aruncat în luptă pe Man. FCSB a încercat să construiască, dar CFR Cluj s-a apărat foarte bine. În minutul 74, Florin Tănase a obținut un penalty, iar Constantin Budescu a transformat fără emoții.

Până la final, cele două echipe s-au anihilat, iar meciul s-a terminat egal, un rezultat în avantajul ardelenilor. CFR Cluj rămâne pe primul loc, cu 53 de puncte, în timp ce FCSB este pe doi, cu 51.

Echipele de start

FCSB: A. Vlad – R. Benzar, Planici, Găman, Momcilovici – L. Filip (Man 46′), M. Pintilii – Teixeira, Budescu, Fl. Coman (Cr. Tănase 60′) – Fl. Tănase
Rezerve: Stăncioiu, Nedelcu, J. Morais, Ov. Popescu, Enache
Antrenor: Nicolae Dica

Echipa de start CFR Cluj: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, A. Mureșan, Camora – Djokovici, Ov. Hoban, Culio – Mailat (Al. Ioniță II 80′), Țucudean, Deac
Rezerve: 
Vâtcă, Luchin, Peteleu, L. Rus, V. Costache, Balde
Antrenor: Dan Petresct

Clasament Liga 1

clipboard01

Leave A Comment

%d bloggers like this: