Electric Castle ofera granturi, de peste 15.000 de euro, pentru idei creative

February 9, 2018
1,233 Views

O gamă foarte diversă se artişti, de la arhitecţi şi designeri, până la graficieni, artişti plastici sau oameni care pur şi simplu vor să îşi exprime creativitatea pot găsi un loc în care să îşi pună în practică ideile, în spaţiul celei de-a 6-a ediţii a Electric Castle, organizatori lansând un concurs de proiecte pentru care oferă granturi de peste 15.000 de euro.

“Recunoscut printre celelalte evenimente din ţară datorită inovaţiilor pe care le aduce în fiecare an în zona de amenajări, Electric Castle îşi doreşte ca, şi la această ediţie, să îşi surprindă zecile de mii de spectatori cu noi activări ale spaţiului în care se desfăşoară. Cei peste 220.000 de metri pătraţi sunt suficienţi pentru a cuprinde şi cele mai trăznite idei”, arată un comunicat transmis joi AGERPRES.

Potrivit acestei surse, creativitatea poate porni de la amenajarea spaţiului, începând de la instalaţii interactive sau efecte de lumini şi până la proiectarea unor noi spaţii de cazare în campingul festivalului. Anul acesta, va exista chiar o zonă nouă: “Quiet Camping”, care poate fi foarte potrivită pentru a implementa ideile venite de la arhitecţi sau proiectanţi din ţară.

Leave A Comment

%d bloggers like this: