Dan Tarcea -Guvernul PSD-ALDE acționează ca un piroman. După ce incendiază, alții trebuie să stingă incendiul!

January 30, 2018
673 Views

Dan Tarcea -Guvernul PSD-ALDE acționează ca un piroman. După ce incendiază, alții trebuie să stingă incendiul!

 La presiunea PNL și a sutelor de mii de cetățeni afectați de măsură, noul premier al României, Viorica Dăncilă, a anunțat ieri intenția de a renunța la controversatul formular 600. Așa cum ne-a obișnuit deja, Guvernul PSD-ALDE acționează ca un piroman. După ce incendiază, alții trebuie să stingă incendiul. Renunțarea la aplicarea acestui formular nu trebuie contorizată ca o realizare a actualului Guvern ci, mai degrabă, ca o recunoaștere a incompetenței, inconsecvenței și a slabei pregătiri a celor care gestionează, în mod vremelnic, destinele românilor.

Impunerea declarației 600 ar fi afectat peste 600.000 de persoane cu activități independente sau venituri din alte surse și ar fi reprezentat un nou bir pus în spinarea celor cărora deja le-au fost reținute din salariu contribuțiile la sistemul de sănătate și de pensie. Punerea la plată a românilor care realizează venituri din alte activități decât din salarii arată ura nestinsă a post-comuniștilor aflați la guvernare față de orice om liber care trăiește pe propriile picioare și are capacitatea de a câștiga bani din activitățile independente.

Așadar, așteptăm cu interes renunțarea definitivă la această măsură nocivă pentru că, până nu vedem, nu o să credem. Mai mult, rămânem în continuare vigilenți la orice încercare venită din partea celui de-al treilea Guvern PSD-ALDE de a comite abuzuri fiscale, menite să acopere imensele și nenumăratele găuri din economie, realizate în mod nechibzuit pe pomeni electorale și cheltuieli deșănțate. ” arata Viceprimar Dan Tarcea, Președinte al PNL Cluj-Napoca

Leave A Comment

%d bloggers like this: