Dan Tarcea, Președinte al PNL Cluj-Napoca – România lipsește de la Davos! Bruxelles-ul ne arată cartonașul galben!

January 26, 2018
326 Views

Dan Tarcea, Președinte al PNL Cluj-Napoca – România lipsește de la Davos! Bruxelles-ul ne arată cartonașul galben!

“În aceste zile, la Davos, cei mai importanți lideri ai lumii participă la Forumul Economic Mondial. România nu participăLipsim de la o întrunire la care și-au anunțat prezența Donald Trump, Emmanuel Macron, Angela Merkel, Theresa May, Justin Trudeau, Benjamin Netanyahu, regele Felipe VI al Spaniei, șefi ai unor instituții internaționale precum FMI și ONU.

          Instabilitatea politică și economică din țară ne face și mai „mici” la nivel mondial. O altă lovitură dată de PSD-ALDE României! Pentru Liviu Dragnea și Călin Popescu-Tăriceanu este mai importantă propria lor „stabilitate” politică decât stabilitatea și prosperitatea țării. Ne-au aruncat într-un gol legislativ și într-un haos economic, iar acum ne izolează față de spațiul european.

          În plus, la Bruxelles se desfășoară primul Summit al miniștrilor educației din țările membre ale UE. Și acolo absentăm. Ministrul Educației, Liviu Pop, nu participă la o discuție crucială pentru viitorul învățământului din UE, în situația în care sistemul românesc nu se corelează cu Cadrul European al Calificărilor iar diplomele românești, cu excepția celor din Medicină, nu pot fi recunoscute în statele UE.

          Vizita premierului Japoniei a fost la fel subminată de liderii PSD-ALDE care nu au ținut cont de importanța acestei întâlniri, ci de propiul orgoliu politic atunci când au lăsat țara să fie condusă sub interimat.

          Le solicit public președinților PSD și ALDE Cluj să explice clujenilor capitalul pierdut prin acțiunile nesăbuite și lipsa de implicare a fostei și actualei guvernări PSD-ALDE. Din păcate, aceasta este modalitatea actualei guvernări de a respecta voturile celor care i-au ales. Instabilitate și absență sunt cuvintele care definesc coaliția de guvernare!”

         

       arata  viceprimarul clujului  Dan Tarcea, Președinte al PNL Cluj-Napoca

Leave A Comment

%d bloggers like this: