Simona Halep, în FINALĂ la Australian Open dupa 6-3, 4-6, 9-7 cu – Kerber

January 25, 2018
454 Views

Simona Halep, în FINALĂ la Australian Open dupa 6-3, 4-6, 9-7 cu – Kerber

Simona Halep – Angelique Kerber 6-3, 4-6, 9-7. Tensiunea a atins cote uriaşe în finalul semifinalei de la Australian Open, dintre Simona Halep şi Angelique Kerber. După ce şi-a adjudecat primul set cu 6-3, numărul 1 mondial l-a pierdut pe cel de-al doilea, scor 4-6.

În decisiv, sportiva noastră a condus cu 5-3 şi servit pentru meci. Germanca a condus cu 40-30 şi a reuşit break-ul, după un schimb epuizant, la finalul căruia a căzut în genunchi.

Condusă cu 5-4 în decisiv, Kerber a urmat la serviciu. La 15-40, sportiva din Germania a reuşit să salveze două mingi de meci şi să ducă partida la 5-5, în decisiv. “Luptând până la moarte”, au scris pe contul oficial de Twitter cei de la Australian Open.

Kerber şi-a continuat seria bună şi a reuşit un nou break. A condus cu 6-5 în decisiv şi a servit pentru meci. Mai mult de atât, adversara Simonei a avut 40-15 pe propriul serviciu, însă liderul WTA şi-a demonstrat încă o dată clasa. A salvat două mingi de meci, a reuşit break-ul şi a dus meciul la 6-6 în decisiv.

“Două luptătoare”, au scris pe Twitter cei de la Australian Open, într-o postare cu cele două sportive, aproape epuizate pe teren.

Cele două adversare au mers cap la cap până la 8-7 pentru Simona. Kerber a servit pentru a rămâne în semifinală, a mai salvat o minge de meci, însă nu a reuşit, în cele din urmă, să îi stea în cale Simonei Halep. Sportiva noastră a fructificat cea de-a patra minge de meci şi s-a calificat în prima finală din carieră la Australian Open.

“Incredibila Simona Halep”, a fost primul tweet al organizatorilor, după ce sportiva noastră s-a calificat în finală.

În ultimul act, Simona Halep o va întâlni pe Caroline Wozniacki (Danemarca, locul 2 WTA), într-un meci cu două mize uriaşe: un trofeu de Grand Slam şi fotoliul de lider mondial.

Leave A Comment

%d bloggers like this: