Emil Boc – Adio, prietena draga, Luca Minodora,primarul comunei Baisoara.

January 7, 2018
1,737 Views

Primarul Emil BOC , dupa ce a fost prezent la inmormantarea  primarului Baisoarei, Luca Minodora ,printr-o postare pe facebook , plin te tristete spune :

“Adio, prietena draga, Luca Minodora, primarul comunei Baisoara, jud. Cluj.
Dumnezeu sa-ti daruiasca odihna lina!

Am condus-o azi pe ultimul drum pe doamna Luca Minodora, primarul comunei Baisoara din anul 1996 pana in prezent ( 6 mandate de primar).
Am pierdut un om cu calitati de exceptie, altruist, profesionist, dinamic, dedicat familiei si slujirii interesului public. A facut din comuna Baisoara o bijuterie administrativa, modernizand scolile, drumurile, podurile,infrastructura culturala, sociala, turistica, a construit un Centru Smurd pentru asigurarea de ingrijiri medicale si a finalizat multe alte obiective administrative.
Pana in ultimele clipe ale vietii, desi suferea de o boala incurabila si extrem de agresiva, a fost preocupata de rezolvarea problemelor administrative ale oamenilor din comuna si de semnarea unor noi proiecte pe fonduri europene si guvernamentale ( cum ar fi Dispensarul sau partia de schii din statiunea Baisora).
A reprezentat cu cinste Romania in cadrul Camerei Puterilor Locale si Regionale din cadrul Consiliului Europei si primit multe trofee si premii la nivel national si international.
Am crescut impreuna in viata politica si administrativa, a fost un om pe care atat eu, cat si colegii mei, ne-am putut baza oricand, la bine, dar mai ales la greu.
Nu te vom uita niciodata, draga noastra doamna primar! 
Drumul tau sa fie unul lin si plin de lumina asa cum ai fost de-a lungul intregii vieti!
Dumnezeu sa-ti daruiasca odihna lina!”

Inca un OM BUN pleaca la ceruri .

Leave A Comment

%d bloggers like this: