Primarul comunei Baisoara , Minodora Luca, a decedat.

January 5, 2018
8,155 Views

Primarul comunei Băișoara, Minodora Luca, a decedat  aseara dupa ce o boala fara tratament , a invins firul vietii ei.

A murit la locuinta ei dupa ce medicii au facut tot ce era posibil.

Inainte de sărbători, se bucura printr-o postare pe Facebook că s-a reîntâlnit cu fiica sa și cu un unchi, venit și el de departe.

”Să vă bucuraţi unii de ceilalţi pentru că asta este tot ceea ce contează, cu adevărat, pe această lume!”, era esența mesajului pe care primărița din Băișoara l-a transmis celor dragi, prin intermediul rețelei de socializare, chiar în 24 decembrie 2017, în ajun de Crăciun, care avea să fie ultimul Crăciun pentru ea.

”Bine ați venit in Baisoara: Angela fiica mică din America si Dan verișorul meu bun, din Canada! Ma bucur ca petrec sărbătorile cu oameni dragi! Va doresc o vacanța deosebita!”, era mesajul  pus în 15 decembrie 2017.

Cateva cuvinte despre Minodora Luca , primarita PNL din Baisoara

“Corectitudinea, implicarea, eficiența, dialogul deschis și permanent cu cetățenii, cu reprezentanții organizațiilor civice sau politice au fost și sunt atuurile unei doamne primar care a reușit să obțină 5 mandate consecutive și titlul de „Primar de 5 stele”. Este una dintre doamnele candidate ale PNL a cărei poveste merită auzită.

Minodora Susana Luca s-a afirmat cu succes pe plan politic datorită valorilor pe care le-a promovat – familia, educația și bunăstarea tuturor semenilor săi. „Demnitatea și lucrul bine făcutau ghidat toate acțiunile pe care le-a întreprins. s-A integrat în comunitatea din care facea parte și pe care o reprezinta, în calitate de primar ales, iar astăzi această comunitate este locul special pe care eu îl numesc -LOCUL SUFLETULUI MEU.” spunea Minodora Luca

A promis, dar cel mai important e că a realizat aceste promisiuni, de a îmbunătăți calitatea vieții și de a moderniza infrastructura existentă. „Am construit un Centru SMURD și pompieri pentru asigurarea unei îngrijiri medicale și pentru apărarea bunurilor materiale, rețea de apă potabilă și canalizare a apelor uzate, rețea de drumuri asfaltate și rețea de iluminat public. Am reabilitat și modernizat  toate clădirile aflate în patrimoniul Primăriei Băișoara. Am construit un Centru de informare turistică în Stațiunea Muntele Băișorii, pentru promovarea adecvată a zonei

De asemenea, pentru munca depusă a primit titlul de „Primar de 5 Stele” în anul 2015, din partea A.Co.R. În prezent, era vicepreședinta A.Co.R – filiala Județeană Cluj, membru titular al Congresului Puterilor Locale și Regionale a Consiliului Europei, Strassbourg, Franța, unde reprezintă România din anul 2004, iar din octombrie 2014 era și vicepreședinta a Comisie pentru Probleme de Actualitate, din cadrul C.P.L.R.

În anul 2014, cotidianul Cluj Today a desemnat-o pe doamna primar ca fiind una din cele mai influente șapte femei din județul Cluj, în domeniul public.

Ca orice primar cu viziunea muncii, doamna Luca a dezvăluit și planurile de viitor: „Pentru perioada 2016-2020 mi-am propus să implementez proiecte de modernizare și extindere a rețelelor de drumuri în Muntele Cacovei și Săcel, rețelelor de apă potabilă și ape uzate în Săcel și Stațiunea Muntele Băișorii, modernizarea căminelor culturale în localitățile Săcel și Muntele Băișorii, extinderea rețelei de iluminat public în Băișoara și Stațiunea Muntele Băișorii.”

Acum , dupa ea raman lucrurile facute si amintirile .

Inca un OM BUN pleaca la ceruri.

Dumnezeu sa te odihneasca in pace Minodora Luca.

Inmormantarea va avea loc duminica 7 ianuarie 2018 orele 13.30 in localiataea Baisoara jud Cluj.

3 Comments

  1. Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

  2. Dumnezeu s-o odohneasca in pace . Condoleante familiei

  3. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Condoleante familiei.

Leave A Comment

%d bloggers like this: