Update . Halep va juca cu Siniakova .Halep – Begu 6-1, 6-4. Liderul WTA o așteaptă pe Sharapova în finala de la Shenzhen

January 5, 2018
616 Views

Sharapova, eliminata, Simona Halep joaca finala cu Siniakova

Katerina Siniakova s-a calificat in finala turneului de la Shenzhen, dupa 6-2, 3-6, 6-3 in fata Mariei Sharapova.

Halep – Begu 6-1, 6-4. Liderul WTA o așteaptă pe Sharapova în finala de la Shenzhen

 ora 09:37: Simona Halep – Irina Begu 6-1, 6-4. Simona Halep câștigă și se califică în finala de la Shenzhen!

UPDATE ora 09:33: Simona Halep – Irina Begu 6-1, 5-4. Irina Begu câștigă pe propriul serviciu și rămâne în meci. A solicitat din nou intervenția antrenorului pe teren.

UPDATE ora 09:30: Simona Halep – Irina Begu 6-1, 5-3. Simona Halep a salvat două mingi de break și a câștigat la avantaje un game superb, în care ambele jucătoare au alternat loviturile foarte puternice cu execuțiile de finețe. Puncte superbe câștigate de cele două jucătoare din România.

UPDATE ora 09:23: Simona Halep – Irina Begu 6-1, 4-3. Liderul mondial răspunde bine după momentul bun al Irinei Begu. Simona a câștigat două game-uri consecutive și a revenit la conducere în acest al doilaa set în prima semifinală de la Shenzhen.

UPDATE ora 09:19: Simona Halep – Irina Begu 6-1, 3-3. Game superb în acest al doilea set, câștigat în cele din urmă la 30 de Simona Halep. Cele două jucătoare din România au făcut un punct strâns și extrem de disputat în acest game.

ora 09:14: Simona Halep – Irina Begu 6-1, 2-3. Irina Begu câștigă două game-uri la rând pentru prima dată în acest meci și conduce în setul al doilea. S-a impus cu 40-30 pe propriul serviciu și pare să poată profita de o mică scădere în jocul Simonei.

UPDATE ora 09:11: Simona Halep – Irina Begu 6-1, 2-2. Primul break reușit de Irina Begu în acest meci! Simona Halep a salvat două mingi de break, dar nu a mai avut ce face la lovitura decisivă a Irinei, care s-a dus pe linie pentru primul break al jucătoarei din București.

UPDATE ora 09:07: Simona Halep – Irina Begu 6-1, 2-1. Break pentru Simona Halep! Irina Begu servește bine, dar nu găsește antidotul pentru jocul bun al Simonei. A lovit lung în mai multe rânduri și a pierdut puncte importante în momente critice. Un nou game lung, încheiat după mai multe avantaje.

UPDATE ora 08:59: Simona Halep – Irina Begu 6-1, 1-1. Serviciu foarte solid al Simonei Halep, care nu i-a dat nicio șansă adversarei. Jucătoarea din Constanța are lovituri foarte sigure și e într-o formă foarte bună.

UPDATE ora 08:56: Simona Halep – Irina Begu 6-1, 0-1. Irina Begu câștigă pe propriul serviciu și conduce încă din primul game al setului secund. S-a impus la capătul unui nou game ajuns la avantaje, după ce Simona Halep a irosit o minge de break.

UPDATE ora 08:48: Simona Halep – Irina Begu 6-1. Set pentru Simona Halep! Liderul WTA și-a fructificat prima dintre cele 3 mingi de set de care a beneficiat. S-a impus la 0, după ce a găsit răspunsurile pentru fiecare lovitură a Irinei.

UPDATE ora 08:46: Simona Halep – Irina Begu 5-1. Un nou game foarte echilibrat care a ajuns de 7 ori la avantaje. A durat aproximativ 12 minute și a fost adjudecat, în cele din urmă, de Simona Halep. A fost un game foarte solicitant, în care ambele jucătoare au fost în dificultate și au gestionat bine momentele. Irina Begu a avut de mai multe ori avantajul, dar în cele din urmă a pierdut pe propriul serviciu.

UPDATE ora 08:31: Simona Halep – Irina Begu 4-1. Al treilea game la rând câștigat de liderul mondial, care a făcut 4-1 după ce s-a impus cu 40-30. Irina Begu și-a chemat antrenorul pentru un moment de on-court coaching, simțind că nu a ținut deloc pasul cu Simona Halep în ultimele game-uri.

UPDATE ora 08:28: Simona Halep – Irina Begu 3-1. Primul break al meciului este reușit de Simona Halep! S-a impus la avantaje pe serviciul Irinei Begu și se depărtează pentru prima dată în această dimineață la două game-uri de adversară. Ambele jucătoare lovesc puternic și stau bine pe teren.

UPDATE ora 08:22: Simona Halep – Irina Begu 2-1. Simona Halep își câștigă din nou serviciul și rămâne la un game în fața Irinei, după o victorie la 30 și un serviciu solid. Start bun în această semifinală de la Shenzhen.

UPDATE ora 08:17: Simona Halep – Irina Begu 1-1. Primul game disputat pe serviciul Irinei Begu a mers la avantaje. În cele din urmă, Begu s-a impus și a egalat situația la game-uri.

08:12: Simona Halep – Irina Begu 1-0. Liderul clasamentului WTA și-a adjudecat primul game pe propriul serviciu, câștigat la 15.

 

Leave A Comment

%d bloggers like this: