Emil Boc – Procedura online de depunere a cererilor pentru noi abonamente de parcare

January 4, 2018
1,391 Views

Începând cu data de 03 ianuarie 2018, ora 08.00, clujenii care doresc să înregistreze o cerere pentru atribuirea unui NOU loc de parcare cu abonament în cartiere au posibilitatea de a înregistra cererea și ONLINE, evitând astfel timpul de așteptare la ghișeele Primăriei.

Cererea poate fi depusă online pe site-ul Primăriei la secțiunea Servicii online/Parcari/Cerere parcare.

Solicitantul primește prin e-mail numărul de înregistrare din sistemul de management intern al documentelor instituției (INFOCET), în baza căruia cererea va fi procesată, în conformitate cu prevederile Regulamentului aprobat prin HCL 25/2010.

Menționăm faptul că această procedură îi vizează pe cei care NU dețin un loc de parcare în prezent.

Cei care dețin un loc de parcare pot să plătească, începând cu data de 8 ianuarie 2018, contravaloarea abonamentului de parcare până la data de 31 martie 2018. După această dată, locurile vacante se acordă celor care au depus cerere în perioada 3 ianuarie – 31 martie 2018, în conformitate cu HCL 25/2010, art.1.

Detalii privind pașii de urmat pentru procedura de depunere a cererii găsiți în comunicatul de presă care poate fi vizualizat aici: http://bit.ly/ComunicatPresa și în materialul video atașat.

Leave A Comment

%d bloggers like this: