Petreceri în aer liber în marile oraşe.Revelion 2018, Cluj-Napoca

December 31, 2017
575 Views

Mii de oameni sunt aşteptaţi să petreacă Revelionul în stradă, primăriile marilor oraşe organizând concerte şi focuri de artificii. Pentru spectacole au fost alocate zeci de mii de lei de la bugetele locale.
Primăriile mai multor oraşe mari organizează Revelion în aer liber, cu concerte şi focuri de artificii, mii de oameni fiind aşteptaţi să petreacă momentul trecerii în noul an în pieţele centrale din Galaţi, Sibiu, Cluj-Napoca, Ploieşti, Râmnicu Vâlcea, Timişoara, Braşov, Constanţa, etc.
Primăria Cluj-Napoca invită clujenii şi turiştii să petreacă noaptea de Revelion împreună în Piaţa Unirii, aceştia având parte de concerte, de spectacole de lasere şi focuri de artificii, dar şi de 700 de sticle de şampanie, care vor fi distribuite gratuit de municipalitate.
Reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca au declarat, vineri, corespondentului MEDIAFAX că pe scena instalată în Piaţa Unirii vor urca trupele DJ Project & Mira, Hara şi Ro-Mania.
”Invităm clujenii şi turiştii să petreacă Revelionul 2018 în Piaţa Unirii având în vedere că are o însemnătate aparte. Vom sărbători nu doar trecerea în Anul Nou, dar şi trecerea în anul Centenarului, un an plin de semnificaţie atât pentru România, cât şi pentru Cluj-Napoca. Programul va aduce pe scena din Piaţa Unirii începând cu orele 22 concerte susţinute de DJ Project & Mira, trupa Hara, spectacol de lasere, lumini şi artificii la miezul nopţii iar petrecerea va fi încheiată de trupa Ro-Mania. La cumpăna dintre ani, toţi cei prezenţi în Piaţa Unirii vor avea ocazia să închine câte un pahar de şampanie, Primăria punând la dispoziţia participanţilor, gratuit, peste 700 de sticle de şampanie”, au spus sursele citate.
Ajunul Anului Nou va fi ultima seară în care cele 75 de căsuţe din cadrul Târgului de Crăciun Cluj-Napoca vor putea fi vizitate şi în care clujenii mai au ocazia să-şi cumpere produse de sezon.

Leave A Comment

%d bloggers like this: