Clujenii au comemorat astăzi martirii Revoluției din 1989

December 21, 2017
943 Views

Sute de clujeni au comemorat, astăzi, martirii Revoluției din 1989, care și-au dat viața pentru democrație, începând cu jertfa lui Călin Nemeș.

Manifestările au început la Astoria, în jurul orei 10:00 și au continuat cu depuneri de coroane de flori la Stâlpii Împușcați. Aici s-a și colindat, iar revoluționarii și urmașii lor au afișat mesaje prin care își manifestă dezaprobul față de actuala guvernare, care nu respectă nici sacrificiul românilor de atunci, nici marile valori naționale de astăzi.

Revoluționarii au arătat și că sunt alături de Justiție, în contextul modificărilor propuse de alianța PSD-ALDE și susținute de UDMR.

Printre cei care au depus coroane de flori s-au numărat primarul Emil Boc, viceprimarul Dan Tarcea, consilierii locali Mihaela Suciu, Bashar Molhem, Radu Rațiu și Sabin Sărmaș, precum și președintele TNL Cluj, Maria Forna.

O slujbă de pomenire a avut loc la Cimitirul Eroilor din cartierul Zorilor, săvârșită de ÎPS Mitropolit Andrei, dar și în Cimitirul Mănăștur și în cartierul Mărăști.

Leave A Comment

%d bloggers like this: