Primarul Emil Boc -Spitalul Clujeana : profesionalism si calitate in actul medical.

December 17, 2017
2,466 Views

Primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc -Spitalul Clujeana : profesionalism si calitate in actul medical.

“Am avut placerea de a participa la Ziua Spitalului Clinic Municipal Cluj-Napoca, spital aflat în subordinea Primăriei Municipiului Cluj-Napoca.

Cu această ocazie, am transmis conducerii spitalului si corpului medical mesajul de apreciere și mulțumire din partea clujenilor care au beneficiat de serviciile acestuia. Primaria a investit milioane de euro in modernizarea si dotarea Spitalului Clujeana, fapt ce s-a concretizat in servicii medicale de calitate oferite clujenilor, si nu numai acestora.

Aparatura medicală performantă, profesionalismul medicilor, managementul profesionist și nu în ultimul rând căldura sufletească a întregului personal al spitalului au contribuit la performanta spitalului Clujeana. Am multumit, cu sinceritate, tuturor celor care au făcut posibil acest lucru: domnului profesor univ. dr. Nicolae Constantea, membrilor Consiliului de Administratie, doamnei dr. Claudia Nicorici, domnului dr. Valer Donca și întregului personal medical al spitalului.

Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca a fost modernizat în ultimii ani prin finanțări europene dar și cu sprijinul Primăriei Cluj-Napoca care a asigurat dotarea lui cu echipamente de specialitate, astfel încât acesta dispune de o infrastructură medicală modernă care îi permite să răspundă nevoilor medicale actuale.
Sănătatea constituie una dintre cele mai importante componente în ceea ce privește calitatea vieții.
Doresc să transmit atât clujenilor cât și echipei de la Spitalul Clujana faptul că Primăria Cluj-Napoca va continua investițiile în sănătate si va sprijini în continuare spitalul in vederea îmbunătățirii permanente a serviciilor medicale .
De asemenea, dorim să integrăm serviciile medicale în conceptul “Smart” în vederea îmbunătățirii relațiilor dintre acestea și pacienți.Folosirea tehnologiei existente și digitalizarea proceselor necesare eliminării birocrației la care sunt supuși pacienții, dar și dotarea unităților cu aparatură de specialitate performantă, fac parte din viitorul spre care ne indreptam, cu accent special pe calitatea vietii.” arata edilul clujului .

Leave A Comment

%d bloggers like this: