Victorie pentru Horia Șulea! Momentan ferma de pui din Florești nu poate funcționa

December 16, 2017
452 Views

Primarul celei mai mari comune din țară, liberalul Horia Șulea a anunțat cu puțin timp în urmă pe pagina personală de facebook că Tribunalul Cluj a SUSPENDAT autorizația integrată de mediu nr.9/22.05.2017 emisă de APM Cluj pentru ferma de Pui Florești Bravinvest.

VICTORIE ! Asa cum am promis m-am luptat pentru a aduce dreptate si plus de confort florestenilor ! Tribunalul Cluj a SUSPENDAT autorizatia integrata de mediu nr.9/22.05.2017 emisa de APM Cluj pentru ferma de Pui Floresti Bravinvest. Decizia este cu EXECUTORIE dar da, cu drept de recurs ! (Si totodata s-a consfintit calitatea procesuala activa a Comunei Floresti, prin primar Horia Sulea) Urmeaza judecata pe fond a spetei privind ANULAREA ceruta de Comuna Floresti, prin primar Horia Sulea !
Asa ca, va rog, incepand de vineri 15 decembrie, FERMA DE PUI BRAVINVEST DIN FLORESTI NU ARE AUTORIZATIE DE MEDIU SI IMPLICIT NU POATE FUNCTIONA.

1 Comments

  1. Doar in Romania se poate prezenta ca o victorie, cand o companie e tinuta inchisa, in loc sa se bucure lumea ca ofera locuri de munca si taxe catre Stat. Oamenii au ajuns pe Luna de jumate de secol, iar in Floresti in 2017 nu sunt in stare sa gaseasca o solutie sa functioneze, dar sa nu puta! Ireal, made in Romania!

Leave A Comment

%d bloggers like this: