Fostul premier Dacian Cioloș: Nu cred că această coaliție de la putere are legitimitatea să distrugă justiția și credibilitatea României

December 11, 2017
387 Views

Fostul premier Dacian Cioloș a afirmat, duminică, într-o conferință de presă, că actuala coaliție de guvernare nu are legitimitatea să distrugă justiția și credibilitatea României în exterior.

“Nu cred că această coaliție la putere a fost votată și are legitimitatea ca să distrugă justiția, ca să distrugă credibilitatea României în exterior (…) Cum să ai bunăstare într-un stat corupt, într-un stat în care cei care sunt la putere interpretează utilizarea acestei puteri abuziv și în interes propriu? Cum să ai bunăstare atunci când nu doar că justiția nu poate să lucreze independent, dar mai creezi instabilitate și în mediul economic? Cred că avem cocktailul și melanjul suficient care să arunce în aer România”, a declarat Dacian Cioloș, președintele Platformei România 100, într-o conferință de presă comună cu președintele PNL, Ludovic Orban, și cel al USR, Dan Barna.

El a precizat că guvernul său a făcut modificări în domeniul justiției în urma unor dezbateri deschise.

“Problema nu e că există intenția aceasta de a adapta legi ale justiției, probabil că e nevoie de anumite adaptări. Chiar și noi, anul trecut, în Guvern, am făcut câteva modificări ca rezultat al unor decizii ale Curții Constituționale (…) Anul trecut, toate modificările (…) au fost făcute în urma unor dezbateri deschise”, a arătat Cioloș.

AGERPRES

Leave A Comment

%d bloggers like this: