Organizația Persoanelor de Vârsta a Treia a PNL Cluj şi-a ales noul birou de conducere pentru următorii 2 ani!

November 30, 2017
1,262 Views

Organizația Persoanelor de Vârsta a Treia a PNL Cluj şi-a ales noul birou de conducere pentru următorii 2 ani!

Ieri a avut loc Comitetul de Coordonare Județean al OPV 3 PNL Cluj în cadrul căruia a fost ales preşedintele acestei structuri, în persoana domnului Ioan Cătană, precum şi un nou birou de conducere.
„Organizația Pensionarilor și Vârstei a Treia nu se rezumă la transmiterea mesajelor și politicilor liberale pentru cetățenii vârstnici ai României. Ea este un mijloc eficient de convingere a tuturor cetățenilor români asupra justeței și eficienței măsurilor de modernizare a economiei și societății românești propuse de Partidul Național Liberal. Scopul nostru este acela de a crește în mod simțitor eficiența organizației noastre în această privință. Alături de noua echipă avem misiunea de a trasa întregii organizații obiective clare prin care să ne aducem aportul la lupta partidului nostru în procesul de opoziție față de monstruoasa guvernare PSD-ALDE și, nu în ultimul rând, la câștigarea bătăliilor electorale care ne așteaptă în anul 2019 începând cu alegerile europarlamentare și continuând cu alegerile prezidențiale iar în anul 2020 cu alegerile locale și parlamentare. 
Retrași din activitatea de zi cu zi sau încă implicați în activitățile economice curente, pensionarii și vârstnicii liberali sunt posesorii unei bogății imense de expertiză socială. Aflați la vârsta reflecției senine ei dispun de timpul necesar regândirii și reconstruirii pe baze liberale a națiunii. Beneficiind de aceste atuuri, pensionarii și vârstnicii liberali sunt și se manifestă ca veritabili vectori de transmitere a mesajelor și politicilor Partidului Național Liberal în rândul persoanelor de vârsta a treia și, dincolo de ei, către întreaga societate”  au declarat Solovăstru Ureche preşedinte al OPV3 PNL Cluj-Napoca şi Ioan Cătană preşedinte al OPV3 PNL Cluj.
La evenimentul de ieri au fost prezenţi: președintele TNL Cluj şi secretar general adjunct al PNL Cluj, doamna Maria Forna, preşedintele OFL PNL Cluj şi consilier local Cluj-Napoca, doamna Mihaela Suciu, preşedintele OFL PNL Cluj-Napoca, doamna Alexandra Stoica, preşedintele TNL Cluj-Napoca, domnul Cristian Ciuta, secretarul general al OFL PNL Cluj, doamna Viorica Szocs, precum şi consilierii locali Cluj-Napoca, domnii Ioan Pop şi Constantin Tomoş.
 
Componența noului BPJ al OPV 3 PNL Cluj: 
Președinte- Ioan Catana
Prim-vicepreședinți- Solovastru Ureche si Aurel Campean
Secretar General- Olga Oarga
Secretari Generali Adjuncți- Valeria Elena Ciura si Ruxandra Avram
 
Vicepreședinți: 
Alexandru Voicu
Petru Blaga
Izidor Hateganu
Mihai Andriescu
Eva Campean
Danil Rus
Mihaela Gabriela Florea
Aurel Balint
 
Membri: 
Vasile Nadejde
Valentin Sucila
Ioan Lung
Mircea Herman
Ioan Muresan
Teodor Soim
Iustina Pop
Maria Cernea
Ioan Stan
 
 

Leave A Comment

%d bloggers like this: