Marius Nicoară critică atitudinea PSD-ului față de români în anul Centenarului

November 29, 2017
476 Views
Începând cu 1 decembrie 2017 se intră în febra pregătirilor ocazionate de Centenarul Marii Uniri din 1918. 
“Din păcate, se observă o lentoare politică a acțiunilor cu impact social privind celebrarea a 100 de ani de la unirea tuturor provinciilor românești din afara arcului carpatic și de dincolo de Prut (mă refer la Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Bucovina și Basarabia) cu Regatul României, format în acel moment din Muntenia, Moldova, Dobrogea și Cadrilater.
Pe lângă discursurile de fals patriotism și demagogie populară, actuala putere pregătește un an fiscal foarte greu pentru români, cu taxe și impozite, precum și cu manipulări salariale, realizându-se un ping-pong guvernamental (de exemplu, creșterea prețurilor cu 35% la energia electrică) cu speranțele românilor.
Se poate observa că, pe lângă grija de a-și rezolva propriile probleme cu justiția, PSD-ul riscă să creeze un haos financiar-social, gestionând falimentar veniturile publice, totul mascat de organizarea evenimentelor privind Marele Centenar Național.
Anul 2018  ar trebui să fie un an al reunificării REALE a idealurilor național-sociale, al solidarității și echilibrului nivelului de trai pentru toate categoriilor sociale  și NU un an al dezamăgirilor public-financiare”, afirmă senatorul liberal.

Leave A Comment

%d bloggers like this: