Daniel Metz -Apel contra terorismului mediatic din Cluj-Napoca

November 27, 2017
2,093 Views

Cunoscutul om de afaceri Daniel Metz  CEO NTT DATA ROMANIA face un apel contra terorismului mediatic din Cluj-Napoca

Iata apelul domniei sale

“Bună seara, stimaţi oameni de afaceri!

Mă numesc Daniel Metz. Sunt om de afaceri și la fel ca Dumneavoastră mă culc și mă trezesc cu gândul cum să fac mai bine ca să păstrez locurile de muncă ce le-am creat la Cluj, să creez altele, să aduc contracte și să construiesc o lume mai bună pentru copiii mei și pentru noi toți, aici în România.
Ca și în cazul Dumneavoastră mă implic cât pot în societate și-n ajutorul semenilor mei și îmi este de ajuns câtă energie consum, cât stres am și câte resurse aloc ca să onorez obligațiile ce le am față de stat, față de clienți și angajații noștri.
Este viața noastră până la urmă, rostul nostru și misiunea pe care ne-am asumat-o. De a fi fiecare, după puterile noastre, întreprinzători pe o piață liberă.
În care, în conformitate cu Constituția și cu legile țării, suntem datori să plătim impozite și taxe doar statului.
Nu și teroriștilor mediatici, defăimătorilor și inchizitorilor din presă care prin teroare psihologică, prin amenințări și hărțuire, ne intimidează și ne determină să cedăm pentru a avea liniște și pace.
Vin în fața Dumneavoastră și vă rog să vă ridicați, alături de mine, pentru a ne elibera de această tiranie a teroriștilor mediatici care, pe mulți dintre noi, i-a îmbolnăvit de depresie și de boli grave, sau i-a făcut să se scârbească și să părăsească România, patria noastră.
În mâinile noastre stă decizia pentru că noi alimentăm cu bani și astfel nu facem decât să ajutăm la funcționarea acestor instrumente infernale ale noii Inchiziții, de care si eu m-am lăsat păcălit.
Și-mi cer iertare în fața Dumneavoastră.
Pentru că am fost orb și credul. Pentru că în numele unor principii în care cred, în numele democrației și libertății de exprimare, am ajutat ideea de presă la Cluj hrănind de fapt pe cel mai josnic terorist mediatic din istoria Clujului, pe numele său Liviu Alexa.
Acest “inchizitor imoral” fără scrupule este cel mai agresiv defăimător care a existat în mass media clujeană, în acești 27 de ani de libertate.
Este de datoria noastră să-l dăm jos pe teroristul mediatic Liviu Alexa din postura lui de așa-zis „stăpân al Clujului”, care-și permite să scuipe, să jignească, să calomnieze și să distrugă demnitatea și onoarea oricărui om are chef el și clica lui de teroriști.
Vremea ruşinii și a temerii trebuie să apună la Cluj! Așa cum creăm locuri de muncă, prosperitate și venituri, acum suntem datori să curățăm mizeria și veninul care ne invadează viețile tuturor.
Suntem datori să-l trântim de pământ pe acest defăimător odios care asasinează moral femei, doar pentru că sunt tinere și frumoase, care ne bagă copiii în depresii atunci când aceștia citesc consternați minciunile, calomniile și fake news-urile despre noi, pe care acesta le fabrică.
Stimați colegi!
Vă rog să veniți alături de mine ca să-l boicotăm pe acest terorist mediatic.
Vă rog să opriți circuitele financiare care-i alimentează mecanismele infernale ale terorii sale mediatice.
Suntem datori copiilor noștri și tinerilor pe care ne chinuim sa-i ţinem în firme şi să rămână în ţară alături de parinţii lor, să le arătăm că demnitatea, onoarea, respectul și munca grea sunt singurele valori care te ajută să existi pe această piață liberă.
Să aplicăm și noi, aici la Cluj, sfântul principiu: „nu negociem și nu colaborăm cu teroriștii!”
Astfel, se vor sufoca singuri în veninul pe care-l produc zi de zi iar aerul Clujului va fi respirabil pentru noi, pentru familiile noastre și pentru toți oamenii de bun simț.
Cu Dumnezeu înainte!”

 

3 Comments

Leave A Comment

%d bloggers like this: